24 жовтня 2018р. у приміщенні Будинку праці, що за адресою м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1Б відбувся І Регіональний Кар'єрний Форум «ПРОФОРІЄНТАЦІЯ - 2018».
Форум передбачав: майстер-класи, профорієнтаційні ігри, бізнес-практикуми, засідання діалогового майданчику з питань професійної орієнтації населення. Команда опорного закладу Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст. номер 1 «Покоління Z” у складі: Людвіковської Анастасії, Гузелик Андріани, Ваньо Марії, Гнатишина Юрія, Мисака Олександра( керівник педагог-організатор Дубляниця Л.І.)взяла участь у профорієнтаційній грі «Територія успіху» з використанням кейс-завдань для учнівської молоді. Проявивши неабияку креативність,винахідливість, ініціативність виборила І місце. Щиро вдячні ведучому гри Роману Репко за новий досвід.
Вітаємо переможців та бажаємо подальших перемог!
 Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.

Немає коментарів:

Дописати коментар