Майстер-клас "Ялинкові іграшки із фетру"

23 грудня 2016 року на базі Теребовлянської ЗОШ  І-ІІІ ступенів №1 відбувся семінар вчителів трудового навчання на тему: «Фахова майстерність вчителя, як один із компонентів підвищення якості знань учнів».

Оскіль  згодом ми усі будемо святкувати Новий рік, тому доречно було провести під час семінару майстер-клас на тему "Ялинкові іграшки із фетру". Лукіянчук С.Л., вчитель трудового навчання Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 успішно справилась із цим завдання, продемонструвавши на власному прикладі як із підручних матеріалів та фетру можна прикрасити новорічну ялинку і створити затишок у власній оселі та школі. 


Щоб зробити такі симпатичні новорічні іграшки нам потрібно заготовити викрійку з паперу або картону, з них відмалювати деталі на фетрі, вирізати і акуратно зшити їх, як на фото. Окрім цього, кожну деталь можна оздобити візерунком, бісером чи іншим декоративним матеріалом. В якості наповнювача можна використовувати непотрібні клаптики тканини або поролон. Не забувадьте пришити до іграшок петельки з вузьких стрічок, щоб їх зручно було брати і вішати на ялинку.   

Усі присутні на цьому семінарі змогли прикласти свої зусилля до виготовлення новорічних прикрас і створити власні іграшки. 


Лукіянчук С.Л. продемонструвала усім пристнім, яких правил потрібно дотримуватись, щоб створити такі прикраси.  








 Ми  дізнались основні принципи роботи з фетром, а фантазія і фотографії підкажуть нові ідеї, втіливши які - ви зможете похвалитися найбільш ошатною ялинкою і найкрасивішими ексклюзивними новорічними іграшками із фетру.

Немає коментарів:

Дописати коментар