"Нумо, хлопці - козаки"

19 грудня 2016 року учні 4-А класу чекали з нетерпінням. І ось переповнена актова зала школи, де у дружньому колі зібралися учнівський та батьківський колективи класу, друзі, запрошені. Під звуки пісні у виконанні Юлії Забірки "Українська родина"розпочалося родинне свято-конкурс "Нумо, хлопці - козаки".
З уст дітей звучать рядки віршів про велике значення батька у родині, татуся для дитини у сім'ї, значення батька-захисника у грізні і буремні дні військових дій. Щирі слова подяки звучали у багатьох піснях, які учні присвятили найрівнішим людям.
І ось кульмінація свята - конкурсні змагання між командою батьків "БЕМС" (Бадьорі! Енергійні! Молоді! Симпатичні!) і командою хлопчиків "Котигорошко".
У запеклій боротьбі між командами батьки і діти виборюють козацькі титули: козак Вернидуб, козак Випийморе, Найдобріший козак, Найспритніший козак, Наймоторніший козак, Безстрашний козак.
На закінчення свята діти побажали щоб у всіх родинах селилася любов, повага, достаток, добро і щоб ніколи не перервався місточок взаєморозуміння.
Журі вручило всім учасникам свята цінні подарунки, медалі "Найкращий козак класу", а батькам - Медалі батьківської слави.
Класний керівник 4-А класу Г. І. Марцінів.





Немає коментарів:

Дописати коментар