Бурхливий розвиток комп'ютерної техніки та інформаційних технологій вимагає від людей успішного оволодіння ними. Життя сучасної людини важко уявити без новітніх гаджетів за допомогою яких ми знаходимо необхідну інформацію. Та чи вміємо ми правильно її використовувати, працювати з нею? 
Інформаційний потік є дуже швидкоплинним, тому потрібно встигнути усе опанувати і добитись найкращих результатів. 
Як працювати з інформацією діти знайомлять у школі вже у 2 класі на уроках інформатики. Знаючи як шукати інформацію, вони хочуть застосовувати свої знання на практиці. Тому вчителі інформатики намагаються їх долучити до різноманітних форм навчання.
Вже декілька років поспіль діти опорного закладу Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 беруть участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерної грамотності "Бобер", де розв'язують завдання на розвиток логіки, уваги, творчого та критичного мислення, тощо. 
Цікаві завдання повністю поглинули їх увагу. Вони завзято повертались до задач, які не змогли розв'язати з першого разу. Одні учні завчасно закінчили свою участь у конкурсі,а інші змагались до останньої секунди часового ліміту. Всім учням була цікавою участь у конкурсі і всі з нетерпінням чекають на свої результати.
Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.

Немає коментарів:

Дописати коментар