9 листопада - день української мови та писемності. Учні опорного закладу Теребовлянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 взяли активну участь у цьому святі. Знавці рідної мови, учні 2-11-х класів взяли участь у І етапі XIX Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика. Також цього дня було проведено ряд заходів: відбувся конкурс сценівок, конкурс читців поезій про українську мову. Класний керівник Мисліва Г.А. з учнями 5-А класу провели виховну годину на тему: "Звучи рідне слово". Учні 10-А класу Скверес Наталя та Луцків Ірина та учні 11-Б класу Курилович Анастасія та Курилович Тетяна провели інформаційні п'ятихвилинки для учнів школи середньої і старшої ланки. Шкільний бібліотекар Бліщ М.І. зробила виставку книжок про рідну мову. Також в опорному закладі були проведені урочисті лінійки, на яких учні та вчителі були у вишиванках, які символізують багатство і велич українського народу. Учні 11-Б класу Стецула Владислав та Олійник Андрій підготували крилаті вислови про рідну мову, які були прикріплені до дверей навчальних кабінетів. Учні 8-Б класу святково оформили дошку оголошень, на якій розсмістили повідомлення про цей урочистий день.
До дня української писемності та мови були залучені усі школярі закладу. Надіємось, що цей день запам'ятається усім надовго.

 Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.

Немає коментарів:

Дописати коментар