Тиждень у барвах веселки


17 вересня 2018 року в опорному закладі Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 у 2-А та 2-Б класах розпочався  «Кольоровий тиждень», який провели класні керівники цих класів – Марцінів Г.І. та Ткач О.Б. Кожен день тижня був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили в рамках тижня, розвивали творчість школярів, навчали їх бути спостережливими, кмітливими, креативними.
  


Понеділок зафарбувався у фіолетово-сині кольори. Учні та вчителі прийшли до школи у одязі цих кольорів. Тематика дня дозволила поговорити про глибинну красу водних просторів, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. Фіолетовий колір – це колір вічності, таємниці та глибокого спокою. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення. А як красиво він виглядає!Захопленню та гарному настрою не було меж.
                Вівторок у другокласників був блакитний. Це колір води, неба, легкості, мрійливості. Змішуючи фарби, учні утворювали різні відтінки блакитного, говорили про властивості води та повітря, подорожували з краплинкою води, вчились берегти воду та не забруднювати повітря.


                        Середа виявилась дуже сонячною і яскравою, адже вона була жовтою. Жовтий колір – це колір сонця, радості і оптимізму, творчості і життєздатності. Протягом дня учні других класів залюбки гралися, надували жовті кульки, ярмаркували, пригощалися жовтими ягодами та фруктами, фотографувались. День минув швидко і весело.

 Четвер був зеленим днем. День життя, юності, стабільності. Зелений колір – спокійний, вологий, м’який. Це колір природи, рослин, деяких тварин. Отже сьогодні ми вчилися любити і берегти природу, бути з нею одним цілим, слухали зелені казки, створені дитячою уявою
 



А п’ятниця у другокласників була червона. Яскрава, чарівна, неповторна. Червоний колір гарячий. Він надає впевненості, заряджає енергією, позбавляє від туги і негативу, колір любові. Діти вчились любити і поважати ближніх, вирізали сердечка і з них зробили велике серце класу, яке  «пульсує в унісон» з  сердечками всіх однокласників.




Немає коментарів:

Дописати коментар