Дорогі учні, шановні вчителі, батьки!!!
Від усієї душі вітаю всіх з початком нового навчального року! Нехай він буде цікавим і пізнавальним, успішним і плідним.
Дорогі першокласники, ви відправляєтеся в довгий і непростий похід за знаннями. Будьте сміливими і допитливими! Вас чекають дивовижні відкриття, нові друзі; з вами завжди буде поруч учитель, він ніколи не втомиться відповідати на ваші питання і прийде на допомогу, якщо вона знадобиться.
Окремі побажання майбутнім випускникам. Цей навчальний рік буде доленосним для кожного з вас. Відчуйте відповідальність, вирішуйте вже зараз, чого ви хочете досягти в житті, сконцентруйтеся на підготовці до випускних випробувань. Нехай високі результати в школі допоможуть вам досягти поставлених цілей!
Високоповажні вчителі! Ви – не тільки провідники знань, а й вихователі душ. Завдяки вашій захопленості, творчому підходу Ви прищеплюєте малюкам любов до знань! Бажаю вам, здійснення всіх задумів, блискучих і вдячних учнів, мудрості та здоров'я!
Шановні батьки! Спасибі, що сьогодні ви ділите зі своїми дітьми радість зустрічі зі школою! Пам'ятайте, що Вас чекають тут не тільки в свята, цікавтеся життям своїх дітей, допомагайте їм. Пам'ятайте, ваші діти потребують вас!
Сучасний світ змінюється надто швидко і вимагає постійного оновлення знань. Людина, яка перестає вчитися, відстає від життя. Ось чому День знань – важлива календарна дата не тільки для школярів! У добру путь за новими знаннями!
Директор опорного закладу 

Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1                                                                  В.Й.Пемковський

Світлина від Опорний заклад Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.1.

Немає коментарів:

Дописати коментар