Військово-польова гра "Сокіл" ("Джура")

14-15 травня на базі опорного закладу Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 відбувся І етап змагань Всеукраїнської юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") 2018 р. У змаганнях брали участь школи Теребовлянської об'єднаної територіальної громади. 
Змагання розпочалися із хвилини мовчання та покладання квітів до пам'ятника Небесній Сотні. 
Мета військово-патріотичної гри: 
1) формування і виховання у молоді високих морально-психологічних та морально-бойових якостей: мужності, сміливості, рішучості, відваги, стійкості, наполегливості.
2) виховання у юнаків та дівчат глибоких  і твердих національно-патріотичних переканань.
3) виховання духовно та фізично розвиненого юного покоління суверенної України на історично сформованих засадах козацього світогляду та здорового способу життя;
4) забезпечення єдності виховання, розвитку і психологічної підготовки дітей та молоді до захисту Вітчизни.
Також військово-патріотична гра розпочалася із параду команд, який приймали військовослужбовці 44 артилерійської бригади. Участь у відкритті взяла начальник відділу освіти Теребовлянської міської ради Климко Світлана Зеновіївна. 
У І етапі змагань взяло участь 170 юнаків та дівчат із шкіл Теребовлянської ОТГ. Команди опорного закладу "Сокіл"("Джури")  посіли І місце у першому етапі Учителі Апостол М.М., Мисліва Г.А., Юрків О.О. та педагог-організатор Дубляниця Л.І. готують учасників команди до обласного етапу, який відбудеться у Монастириську.






Немає коментарів:

Дописати коментар