Дорогі колеги, учні, батьки!
    Сердечно вітаю Вас з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим! 
      З дитинства – це найкращі і радісні дні, сповнені очікуванням казки, зігріті душевним теплом і любов’ю.  Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017-ий рік був прожитий недарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень.

     Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Отож, нехай кожен день нового року наближає Вас до мети, зміцнить віру і доведе, що лише разом ми все подолаємо, зуміємо домогтися гідного життя, наповненого творчим змістом і духовністю.
     Шановні вчителі! Зичу вам міцного здоров’я, ентузіазму в пізнанні істини, творчої наснаги, віри в досягнення бажаного! Нехай ваші зусилля уквітчуються тільки успіхом і принесуть найкращі плоди для вас і для всієї нашої держави! Дорогі учні! Нехай доля усміхається вам в усіх ваших починаннях! Нехай ваші серця наповнюються чистими бажаннями, світлими роздумами, глибокими знаннями, а життя – тільки добрими справами! 
    Шановні батьки! Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
   Щиро зичу усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, наснаги і творчих сил. Бажаю, щоб у душі ніколи не згасав вогонь прагнення до справедливості і добра, життєві труднощі не збили вас з обраного шляху, а Різдвяна зоря об’єднала всіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, наповнила серця любов’ю, вірою і надією!

Щасливого вам Нового року та веселих різдвяних свят!

Директор опорного закладу
Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ст.№1                                                                      В.Й.Пемковський

Немає коментарів:

Дописати коментар