Дорогі діти, вчителі, батьки. Щиро вітаю всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника - Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше в житті переступив поріг школи. Тих, хто прийшов сюди із своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любов до України та до людини як найвищої цінності.
    Приємним є те, що наші цьогорічні першокласники будуть по-справжньому особливими, оскільки будуть навчатись за новою програмою, зокрема навчальним проектом "Розумники" Smart Kids, в основу якого покладено педагогічні ігри. 
   Педагогічні ігри «РОЗУМНИКИ» - захоплюючі програми, які дозволяють дітям отримати міцні й глибокі знання з предметів шкільної програми.
  Програма "Розумники" є новою та єдиною у Теребовлянській ОТГ, саме тому учні нашого опорного закладу стануть першовідкривачами цього проекту, набудуть нових знань, умінь та навичок і у майбутньому з гордістю будуть говорити "Ми випускники опорного закладу Теребовлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, які першими на Теребовлянщині освоїли програму "Розумники".
  Дорогі школярі! В усі часи освічена людина користувалась повагою. Навчання - це прихований скарб, це світ пізнання, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатись щоб знати, діяти, жити. Упевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті школи. Загальновідомо, що знання - це сила. Сила творіння, добра, суспільної злагоди та поступу. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні вам для будівництва держави в майбутньому. 
   Шановні педагоги опорного закладу, наша педагогічна родина збільшилась, до нас приєднались учні та вчителі філій опорного закладу! Велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу. 
  Отож, вітаю усіх із Днем Першого дзвоника, з Днем Знань! Якщо забути про стеоретипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого!  
 Директор опорного закладу Теребовлянська
ЗОШ І-ІІІ ступенів №1                                                            В.Й.Пемковський

Немає коментарів:

Дописати коментар