"Буду я природі другом"

       У нашому житті охорона природи має надзвичайно важливе значення. Залежність людини від стану навколишнього середовища очевидна. Господарська діяльність людини порушує зв'язки в природі, які часто не відновлюються. 
Природа дає людині їжу, воду, енергію, можливість милуватись її красою. А себе захистити не може! Тому саме людина повинна дбати про охорону природи.     Екологічну культуру потрібно формувати, починаючи з перших дитячих кроків, із першим уявленням про навколишній світ та взаємозв'язки у ньому. 
   У школі діти поглиблюють та розширюють знання про природу та ставлення до неї. З цією метою учні 3-Б класу провели екологічний ранок "Буду я природі другом". Вони довго готувалися: вели спостереження за природою, встановлювали необхідність гармонії людини з навколишнім середовищем, готували розповіді про значення природи в нашому житті, розучували вірші й пісні, готували інсценізації. На ранок запросили батьків та учнів початкових класів. У своїх виступах намагалися донести до всіх присутніх необхідність бережливого ставлення до довкілля, поки ще не пізно, поки ще є шанс - зберегти природу для себе, для майбутніх поколінь та всього живого на Землі. 

                                                                                  Класний керівник 3-Б класу Будівська С.І.


Немає коментарів:

Дописати коментар