Найцінніший дар і найбільша відповідальність - бути Мамою

      У травні, коли природа-мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, люди висловлюють подяку матері-берегині і відзначають День Матері. 
      Материнство святе і прекрасне. Кожен із нас в неоплатному боргу перед матір'ю. І всі ми повинні пам'ятати, що ніщо не зігріває душу матері так, як добрі і щирі слова сина чи дочки.
     11 травня учня 5-В кл. подарували батькам незвичайний подарунок - родинне свято "Хай сяє сонцем слово "мати" - таке незгасне, вічне і святе!". Зі сцени лунали слова вдячності і пошани, ніжна мелодія пісень про маму, про бабусю підкорила серця слухачів. Чудові гаївки і нестаріючий вальс у виконанні п'ятикласників розчулили материнські серця. А ще були подарунки, зроблені руками дітей, теплі обійми і сльози радості та щастя. 
    11 травня також в теплій, зворушливій атмосфері учні 5-Б кл. разом із своїм класним керівником Смолінською Л.Є. та вчителем музики Юрків О.О. провели родинне свято "Як сонечко, рідна матінка!". Звучали слова щирої вдячності матерям, за турботу, любов, розуміння, лунали пісні та веселі частівки. 




Немає коментарів:

Дописати коментар