Тиждень зарубіжної літератури

Люди перестають думати, 
коли перестають читати.
Д.Дідро
    З 17.02 по 03.03 в школі проходив тиждень зарубіжної літератури. У рамках тижня було заплановано ряд заходів, метою яких було: поглибити знання школярів із зарубіжної літератури, викликати інтерес до читання, організувати пошукову роботу, розвивати творчі здібності учнів.
     У понеділок учні 5-х класів взяли участь у конкурсі "Веселий ерудит". Знайомство із казками народів світу, казкова математика, конкурси "Сім-сім", "Літературний бутерброт" дали можливість визначити знавців зарубіжної літератури.Найкращими були: Завальна Д., Шалева С., Шалева В. - 5-А, Заставна Х., Ліщак Ю. - 5-Б, Крущельницька К., Катинський М., Дзюба В. - 5-В. Учні 8-Б класу взяли участь у конкурсі знавців літератури "Розумники і розумниці". Кращими знавцями стали Кобильняк Н., Дудко В.
    У вівторок для учнів 6-х класів було проведено вікторину "Уважний читач". Найуважнішими виявились читачі 6-В кл., які здобули перемогу. Слід відзначити учнів 6-А класу - Кобильняк С., Лукашевич Х., та учнів 6-В класу - Боднар Т., Мельник С., Намисник В.
  В середу наполегливі б-бі команди 10-А і 10-Б кл. набрали однакову кількість балів в інтелектуальній грі "Літературний лабіринт".
    У четвер учні 7-х класів були учасниками конкурсу "Літературний калейдоскоп". 
У п'ятницю цікавим та несподіваним для учнів 11-х класів став конкурс "Подорож на літературний Олімп". Дорогу до визнання подолали не всі старшокласники. Королевою знань із зарубіжної літератури стала учениця 11-Б кл. - Ваврик Оля.
    Протягом 5 днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, приймали активну участь у конкурсах і вікторинах. Вчителі відчували радість творчості та духовної реалізації!



Немає коментарів:

Дописати коментар