З метою збагачення знань про внутрішній світ учня, розкриття творчого потенціалу школярів, створення позитивного емоційного настрою в опорному закладі  Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з 20 по 24 березня пройшов тиждень психології та соціальної роботи.
В рамках тижня  проводились заходи, що охоплювали  різні види діяльності: конкурси, тренінгові заняття, лекції, інтегровані уроки, презентації, анкетування, тестування, виставки малюнків та плакатів.
Відкриття тижня розпочалося з конкурсу газет, плакатів та дитячих малюнків «Моя країна - Україна!», в якому прийняли участь учні молодших класів.
Практичний психолог школи Кошевська О.Ф. підготувала та провела тренінг «Спілкування та його роль у житті людини»,  який сприяв розвитку навичок ефективного спілкування та формуванню культурної поведінки  у школярів.
Стимулом розвитку підлітка як особистості,  розкриттю його позитивних здібностей стали тренінгові  заняття  «Мій позитивний образ  «Я», «Толерантне ставлення до оточення», які провела соціальний педагог Слободян В.М.
Учні старших класів прийняли активну участь в уроці - дискусії «Дисципліна - це свобода чи необхідність?»,  де здобули навички виховання та усвідомлення потреб порядку, дисципліни та норм етикету.
Для дітей - користувачів мережі Інтернет проведено інтегрований урок «Безпечний Інтернет», з метою формування уявлення про небезпеки, які очікують на дітей під час користування Інтернет ресурсами.
Проведення тижня психології сприяло згуртуванню учнівських колективів, створенню позитивного настрою, формуванню почуття гумору, подоланню негативних емоцій.
Практичний психолог опорного закладу
Теребовлянська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1
Кошевська Ольга Федорівна






Немає коментарів:

Дописати коментар