Науково-практична конференція


 23 лютого 2017 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулася науково-практична конференція «Освітній простір ХХІ століття: реалії, новації, перспективи». Професорсько-викладацький колектив вищого навчального закладу разом з директорами і вчителями шкіл міста Тернополя й області обговорили проблеми й перспективи розвитку освітньої галузі в Україні.                
Метою конференції є дослідження актуальних проблем розвитку сучасної освіти в контексті реалізації стратегії виховання конкурентоздатного фахівця, гармонійно розвиненої особистості, патріота України, яка реалізується у рамках співпраці школи з університетом.
Вчителі опорного закладу Теребовлянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 також були учасниками даної науково-практичної конференції. 
Дирда Н.С., Кравчишин М.В. та Леськів О.І. взяли участь у роботі секції під назвою "Утвердження української мови як державної", а Ліщинська О.М. та Яворська М.Й. відвідали секційне заняття на тему "ІТ-індустрія - ІТ-освіта: розвиток та перспективи".
Усі вчителі були нагородженні сертифікатами учасників конференції. 

Немає коментарів:

Дописати коментар