Ми долучилися до флешмобу 22 Pushup Challenge

    Сьогодні в Україні набирає популярність флешмоб 22 Pushup Challenge. Учасники акції повинні виконати 22 віджимання. Метою даного заходу є підтримка ветеранів бойових дій з посттравматичним синдромом, підтримка воїнів та популяризація здорового способу життя.
Флешмоб стартував в США в кінці 2016 року після публікації звіту Департаменту у справах ветеранів, в якому були представлені дані про самогубства серед ветеранів за 2014 рік. Виявилося, що 22 ветерани щодня здійснюють самогубство, пізніше ця цифра була знижена до 20. Суть флешмобу полягає в тому, що учасники впродовж 22 днів віджимаються 22 рази, записують це на камеру і передають естафету далі.
    В Україні флешмоб проводиться на підтримку ветеранів АТО. Участь в акції взяли голова Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко, міністр культури України Євген Нищук, мер Києва Віталій Кличко, військові різних рангів ЗСУ, патрульні поліцейські та багато інших.
    Теребовлянщина прийняла Всеукраїнську естафету і ми, учні опорного закладу Теребовлянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, її продовжуємо та передаємо іншим своїм землякам.

Немає коментарів:

Дописати коментар