Освітянська мандрівка луганчан Теребовлянщиною

У рамках Всеукраїнського проекту «Змінимо країну разом» у Теребовлянський район прибули два педпрацівники з Луганщини – вчитель початкових класів Олена Лапаєва із Красноріченської ЗОШ Кремінського району та вчитель англійської мови Марія Лазарєва зі школи с. Містки Сватівського району. За час свого перебування луганські вчителі відвідували місцеві школи та деякі інші просвітницькі заклади, знайомилися з історією та краєзнавством краю і, зокрема, відвідали Зарваницький духовний центр.
6 листопада педагоги Теребовлянської ЗОШ №1 організували цікаву зустріч гостям у формі просвітницького тренінгу. Також запросили письменницю Наталію Михно, яка презентувала свою книгу «Звільнення» і яку потім подарувала із власними автографами кожному учаснику. 
Після школи гості завітали до районної бібліотеки, де переглянули фотовиставку на патріотичну тематику школярів Теребовлянського району та міста, а також виставки картин народного художника Богдана Ткачика з Тернополя та теребовлянського художника-аматора Михайла Яреми.

Немає коментарів:

Дописати коментар