Веселі канікули з Богом

          Літо... Воно манить, кличе, зігріває сонечком, дає час на спілкування з друзями і Богом. Відчути смак свого дитинства, смак літа, набратися Божої мудрості мали змогу юні відвідувачі табору "Веселі канікули з Богом", який проходив у Теребовлянській ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
         Впродовж 14 днів з 30 травня по 10 червня 2016 р. діти з захопленням слухали науку священиків о. Івана Сивака та о. Михайла Яреми, які розповідали про найкращого друга – Ісуса Христа, з яким можна зустрічатися на кожній літургії, довіритися Йому всім серцем. Спільна молитва, виконання українських і християнських пісень, захоплюючі ігри, щирі розмови - все це надовго запам'ятається учасникам табору. В їхніх серцях залишаться на тільки теплі спогади про веселі канікули, проведені з Богом і у колі друзів, а й посіяні зерна доброти і любові до ближніх. Ті зерна обов'язково проростуть і дадуть щедрі плоди.
         Священники храмів м. Теребовлі Іван Сивак, Михайло Ярема, Володимир Якубишин - часті гості нашої школи. Вони впродовж навчального року відвідували уроки християнської етики та інші заходи, допомагаючи дітям глибше пізнати Слово Боже та вічні духовні істини.



Немає коментарів:

Дописати коментар